Adolescents…

“No es pot entendre ni explicar, ho has de viure”. 

(Mare d’una noia de 17 anys)

“No sé què li passa al meu fill. De vegades controla i d’altres no. Tan de bo ho sapigués. Jo crec que se sent perdut”. 

(Pare d’un noi de 13 anys)

“Se li han ajuntat moltes coses i crec que per això té un caràcter tan decidit i desafiant. Es posa un escut, però ella és molt sensible i ho passa malament, molt malament”.

(Mare d’una noia de 16 anys)

“Em tenia molt desorientada. Volia ser molt gran, però alhora és un criatura, és un adolescent petit… O sigui, la mentalitat és la d’un nen”.

(Mare d’un noi de 14 anys) 

“A la societat actual hi ha poca gent que et pugui ajudar, veuen més el que és dolent i no el que és bo de les persones. Aleshores et critiquen molt”.

(Pare d’un noi de 16 anys)


Publicado por PSIcologia MJDionisio

Maria José Dionisio, consulta de psicología clínica sanitaria. Autorizada y registrada por el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Psicóloga Clínica, especialista en niñ@s, adolescentes y familias. Post-Grado en Psicopatología Clínica Infanto-Juvenil Formación en EMDR, Nivel I y Nivel II, formación Avanzada en Niños y Adolescentes. Experiencia de más de 20 años en el ámbito infanto·juvenil, en escuelas, institutos y colaborando con Fundaciones y Asociaciones dirigidas a niñ@s, adolescentes y jóvenes en riesgo de exclusión social, en proceso de acogida y/o adopción...

A %d blogueros les gusta esto: