Sin categoría

MANEL GENER: ‘HAN AUGMENTAT SIGNIFICATIVAMENT ELS NENS QUE PRESENTEN TRASTORNS DE SALUT MENTAL’

Casal del Mestre de Granollers i Vallès Oriental

Entrevista a Manel Gener, psicopedagog i membre dels EAP amb més de trenta anys d’experiència· ‘La inseguretat de pares i professors malmet el principi d’autoritat necessari per a poder educar’

Pere Cardús i Cardellach/Vilaweb

808-700x357

El cas tràgic de l’alumne de l’IES Joan Fuster de Barcelona que dilluns va matar un professor i va ferir quatre persones més ha suscitat moltes qüestions i dubtes sobre els sistemes de detecció de les malalties mentals infantils al sistema escolar. Els Equips d’Assessorament Pedagògic (EAP) són els encarregats de donar suport i oferir assessorament a mestres i professors quan es troba un possible cas de necessitat d’atenció especial. Manel Gener fa més de trenta anys que treballa de psicopedagog. Actualment està a la zona del Vallès. Li demanem què pensa del cas del noi de l’IES Joan Fuster, com es poden detectar comportaments de risc, quins són els problemes més habituals en l’àmbit educatiu i quins factors d’alarma poden identificar els…

Ver la entrada original 1.736 palabras más