IRINA

Sóc la Irina Heredia, psicòloga d’infants i adolescents. 

He estat graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A més, he cursat el Màster Universitari en Psicologia General Sanitària (MUPGS) a la mateixa universitat (UAB) i estic cursant el Màster en Psicopedagogia a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

L’empatia, les ganes d’ajudar i la necessitat d’aportar tot el que sé i tot el que tinc per millorar la vida d’altres persones sempre ha estat un pilar fonamental en la meva vida. He participat en diversos voluntariats, tant aquí com a l’Àfrica. En tots ells, no només he aportat el meu granet de sorra, sinó que he viscut i après d’una altra cultura, he conviscut en diferents estils de vida i, sobretot, he après coses essencials. I són aquestes les que volem transmetre des de la Consulta. 

Aspectes tant essencials com aprendre a guanyar de les pèrdues, aprendre a sortir endavant de les derrotes, aprendre dels errors, aprendre a veure el got mig ple, entre d’altres. Simplement, aprendre a viure amb plenitud, sent tu mateix. La felicitat no depèn dels altres ni del que tenim, sinó de nosaltres mateixos. T’acompanyarem a trobar les millors ulleres per veure la vida!

Una altra de les coses que m’apassiona i m’omple és el Mindfulness,més conegut com a “consciència plena” o “atenció plena”. Aquest es descriu com la pràctica d’ancorar la nostra atenció en el moment present, prenent consciència de les coses que ens succeeixen a través d’una actitud de lliure judici, obertura i acceptació incondicional.                                               

La societat d’avui en dia provoca que molts nens i, sobretot adolescents, estiguin sotmesos a uns nivells d’ansietat i estrès elevats en diversos àmbits de les seves vides, com poden ser l’àmbit personal, acadèmic, social, familiar, etc. Aquest fet perjudica el rendiment acadèmic, la capacitat d’atenció i concentració, així com l’autoestima, la salut i en benestar en general.

Vivim en una societat on la immediatesa, les pressions socials o la manca de gestió emocional, entre d’altres, caracteritzen les nostres vides. Per aquest motiu aprendre a gestionar tot el sac d’emocions i sentiments que experimentem se’ns pot fer una tasca difícil. Des de consulta treballem amb moltes metodologies i dinàmiques diverses per fer front a tot aquest tipus de problemàtica. Vina i t’acompanyarem en el teu camí!

Irina Heredia.  

Publicado por PSIcologia MJDionisio

Maria José Dionisio, consulta de psicología clínica sanitaria. Autorizada y registrada por el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Psicóloga Clínica, especialista en niñ@s, adolescentes y familias. Post-Grado en Psicopatología Clínica Infanto-Juvenil Formación en EMDR, Nivel I y Nivel II, formación Avanzada en Niños y Adolescentes. Experiencia de más de 20 años en el ámbito infanto·juvenil, en escuelas, institutos y colaborando con Fundaciones y Asociaciones dirigidas a niñ@s, adolescentes y jóvenes en riesgo de exclusión social, en proceso de acogida y/o adopción...

A %d blogueros les gusta esto: